OM ROBMAC 

Robmac i Umeå är en etablerad elfirma som utför service och nyinstallationer i industrier, villor och lägenheter.  Vi gör det mesta inom el!

Verksamheten drevs mellan 1991 och 2017 av Martin Nilsson, men sedan den 3juli 2017 äger och driver Isac Davidsson företaget tillsammans med fem erfarna elektriker. Förutom lång branscherfarenhet innehar vi Auktorisation AL (allmän elbehörighet ABL) och gedigna kunskaper inom yrket.  

 

Vi är självklart registrerade hos elsäkerhetsverket och följer de nya lagar och regler som trädde i kraft den 1 juli 2017.  Testa gärna elsäkerhetsverkets e-tjänst: "Kolla elföretaget"

Vi tillhandahåller elmaterial från välkända leverantörer vid samtliga projekt. Dessutom har vi Trippel-A rating, vilket ger dig som kund extra trygghet när du anlitar oss.  

Idag åtar vi oss uppdrag runt om i Västerbotten, och naturligtvis är såväl privatpersoner som företag välkomna att kontakta oss. 


Besök oss gärna även på Facebook eller Instagram!

Telefonnummer: 090-14 99 43
E-post: isac@robmac.se

Telefontider: Vardagar 7-16

Robmac byter ägare!

Publicerad den 3 juli 2017 12:00
Nyheter
Nu är det officiellt klart! Robmac AB byter ägare! Efter 25år vid rodret så lämnar Martin över till Isac som gå... Läs mer

Hipp hipp hurra!

Publicerad den 13 april 2017 14:16
Nyheter
Robmac AB tar nu Påsklov och firar denna helg lite EXTRA. För 25 år sedan så startade Martin sin verksamhet som han ... Läs mer